I 16 uker måtte han forholde seg til et beinhardt kostholds og treningsregime styrt av langrennsløper Martin Johnsrud Sundby, pluss noen ernæringseksperter og med TV kameraer på slep. TV programmet 16 ukers helvete ble en stor omveltning for alle deltakerne og krevde at musikkjournalist Sandeep Singh måtte erstatte snacks og avslapning på sofaen med stryrketrening og ikke minst – daglige powerwalks. I dag, nesten et år senere er gåturen fortsatt viktig for Singh. For helsa, men også for å klarne hodet, kutte ned på bilbruken og absorbere ny og gammel musikk.

Vil du se bra ut når du går, bør du høre på rapmusikk. Det gir deg selvtillit i hvert skritt. Vil du få opp pulsen og kjenne mestring er Rocky soundtracket helt utrolig!

Podcaster

– Med småbarn og jobb er det ikke alltid så lett å finne tid til trening, og jeg er heller ikke så glad i å trene. Men å gå, det har jeg tid til, smiler han fornøyd, i skyggen av et av de store løvtrærne i Ekebergparken.

Å gå hele veien til jobb er vel ambisiøst, men på den daglige trikketuren fra Nordstrand til jobben på Marienlyst hopper han av noen stopp tidligere for å gå en kilometer eller to. I helgene er hele familien med på tur. Ekebergparken eller Sørmarka står høyt i kurs.